Disclaimer

© Notariskantoor Staden
Hoewel de uiterste zorg is besteed aan de inhoud van deze website, aanvaardt Notariskantoor Staden geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, noch voor de gevolgen daarvan.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Notariskantoor Staden is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de produkten en/of informatie die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Notariskantoor Staden. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Notariskantoor Staden. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Notariskantoor Staden is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Notariskantoor Staden die op deze site van toepassing zijn.

Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Notariskantoor Staden wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van Notariskantoor Staden die op deze site van toepassing zijn.

Notariskantoor Staden geeft geen garantie met betrekking tot de veiligheid van deze website; U onderkent dat informatie kan worden onderschept tijdens de verzending. Notariskantoor Staden geeft geen garantie dat de website toegankelijk is, dat de servers die de website ter beschikking stellen werken of dat elektronische berichten verzonden door Notariskantoor Staden vrij zijn van virussen of andere schadelijke elementen.

Notariskantoor Staden behoudt zich het recht te allen tijde en zonder nadere mededeling de inhoud van de website te wijzigen of te actualiseren, of de wijze van presentatie daarvan aan te passen.

Deze website kan verwijzingen of links bevatten naar andere websites, die zich buiten de controle van Notariskantoor Staden begeven. Notariskantoor Staden is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Notariskantoor Staden heeft deze links enkel voor het gemak van de gebruiker op de website opgenomen, en het opnemen van een link naar enige website mag niet zodanig worden uitgelegd dat Notariskantoor Staden de inhoud van die website zou onderschrijven.

Auteursrechten en alle andere rechten met betrekking tot de inhoud behoren toe aan Notariskantoor Staden of haar licentiegevers. Alle rechten met betrekking tot de inhoud zijn voorbehouden behoudens voor zover enig gebruiksrecht met betrekking tot de inhoud uitdrukkelijk is verleend.

Privacy Statement
Notariskantoor Staden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier (vak)informatie aan u te verschaffen.

Notariskantoor Staden kan uw gegevens vastleggen voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door Notariskantoor Staden, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag kan Notariskantoor Staden gebruiken voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten.

Om u bij het bezoek aan een website van Notariskantoor Staden te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies kan Notariskantoor Staden ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze websites gebruiken. De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte van ons

Vraag nu een offerte aan